spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

ONG-urile din Sibiu strâng rândurile

Știri din Județ

Publicitate

La chemarea organizaţiei European Social Impact Institute mai multe asociaţii şi fundaţii din judeţul Sibiu au participat o primă reuniune, după mult timp, a celor care lucrează în acest sector, cunoscut şi ca ONG. Evenimentul a avut loc sâmbătă la Biblioteca ASTRA din Sibiu, unde noul manager Răzvan Pop a anunţat la debutul activităţii că biblioteca va fi mereu deschisă pentru astfel de evenimente, din dorinţa de a fi şi mai bine integrată în viaţa comunităţii.

„ONG MeetUp 2022”, cum s-a intitulat evenimentul, a dorit să răspundă nevoii de creare a unui networking solid la nivelul organizațiilor non-profit din comunitatea sibiană. Proiectul ONG MeetUp 2022 a fost finanțat prin fondurile strânse de alergători și susținători prin intermediul Maratonului Internațional Sibiu 2021, un program al Fundației Comunitare Sibiu.

Andrei Gheorghiu şi Mihai Balaban, ambii de la European Social Impact Institute au fost amfitrionii întâlnirii la care toate organizaţiile prezente s-au putut prezenta pe rând. Astfel, cei prezenţi, în număr foarte mare, au putut afla despre diferite alte organizaţii din judeţ şi proiectele pe care acestea le desfăşoară fie că este vorba de social, sănătate, cultură, sport etc.

În deschiderea evenimentului au fost şi două momente artistice oferite de elevii de la cercul de chitară de la Palatul Copiilor Sibiu şi o solistă la flaut din Ucraina, refugiată la Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri