spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Subcarpați vin la Sibiu, pe scena de pe lacul din Muzeul Satului

Știri din Județ

Publicitate

Trupa Subcarpaţi va concerta sâmbătă seara, pe scena de pe lacul din Muzeul în aer liber din pădurea Dumbrava Sibiului, au anunţat reprezentanţii muzeului printr-un comunicat de presă.

„Muzeul ASTRA, instituţie ale cărei acţiuni sunt posibile prin finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu, are calitatea de partener & gazdă într-un eveniment organizat de Centrul Cultural Subcarpaţi împreună cu Asociaţia Ivan Patzaichin-Mila 23. Este vorba despre un concert susţinut de Trupa Subcarpaţi şi o serie de ateliere tradiţionale meşteşugăreşti, care fac parte din programul Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă – campanie care promovează ecoturismul şi principiile sale, cu accent pe valorificarea patrimoniului local şi a resurselor naturale. Evenimentul va avea loc în data de 21 mai 2022 (sâmbătă), în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, începând cu ora 12.00”, se precizează în comunicat.

Vizitatorii Muzeului în aer liber din Sibiu se pot bucura de şapte evenimente organizate sâmbătă, între orele 12.00 şi 18.00: „Atelier Tot Ce Suflă – introducere în lumea instrumentelor de suflat – cu posibilitatea de aprofundare”, „Atelier de Meşterit Instrumente de Suflat – atelier de fabricare a instrumentelor de suflat”, „Piaţă de produse tradiţionale – stand de expoziţie şi vânzare produse artizanale pentru încurajarea micilor producători locali şi artizani”, „Şezătoare – Stand expoziţional, atelier de decoraţiuni tradiţionale şi atelier de cusături şi broderii româneşti”, „Battle Folcloric – concurs / demonstraţie de virtuozitate între folclorişti”, „Competiţie Descoperă Rowmania / România naturală văzută din barcă – competiţie sportivă de canoe” şi „Atelier de construcţie bărci – realizarea unor machete de bărcuţe”. 

Concertul trupei Subcarpaţi va avea loc între orele 19.00 şi 22.00, pe scena amenajată pe lacul din cadrul Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului. 

Accesul la concert şi ateliere se face pe baza biletului de intrare în muzeu.

Sursa foto: nationalFM

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului