spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Exercițiu ISU la Sala Thalia din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un exercițiu de amploare se desfășoară în acest moment la Sala Thalia din Sibiu. Mai multe echipaje ISU, dar și de Poliție sunt desfășurate în parcarea Filarmonicii de Stat din Sibiu.

Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit în sala de concerte, la scenă. În imobil au fost surprinse 5 persoane. Întreg personalul filarmonicii și celelalte persoane care se aflau în incinta acesteia (peste 25 de persoane) s-au autoevacuat în cel mai scurt timp, în locurile de adunare prestabilite.

„La acest exercițiu au participat peste 25 pompieri militari și paramedici cu 5 autospeciale (stingere cu apă și spumă,, salvare de la înălțime și de asistență medicală specializată), precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu. De asemenea, la acest exercițiu, misiunea pompierilor militari a fost sprijinită și de echipajul canin de căutare-salvare din cadrul ISU Sibiu. Câinele de serviciu a ajutat la găsirea cu succes a victimelor.” mai transmit reprezentanții ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului