10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Primarul Sibiului: „Pe străzi nu se vede decât Poliţia Locală. Eu nu prea văd altă poliţie pe străzi…”

Știri din Județ

Primarul Sibiului, Astrid Fodor a lansat un atac direct la lipsa de prezenţă a cadrelor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu în trafic şi în asigurarea ordinii publice. Primarul a răspuns interpelării consilierului USR, Raul Apostoiu, referitor la eficienţa Poliţiei Locale. Acesta a dat un exemplu când un cetăţean a sesizat pe aplicaţia Sibiu City App o parcare neregulamentară, iar răspunsul primit prin aplicaţie a fost că nu s-a constatat nimic la faţa locului. Cetăţeanul a revenit cu dovezi că poliţiştii locali au fost la faţa locului şi au „negociat” cu şoferul indisciplinat. „În ceea ce priveşte eficienţa Poliţiei Locale, da, sunt cazuri izolate, dar nu putem acuza Poliţia Locală că nu este eficientă” a răspuns primarul Astrid Fodor. Ea a promis că fiecare incident de acest fel este analizat intern.

Apoi, doamna Fodor s-a lansat într-un atac direct la lipsa de prezenţă a poliţiştilor judeţeni de la IPJ Sibiu. „Dacă urmărim pe străzi nu se vede decât Poliţia Locală. Poliţia Locală este pe toate străzile, în toate cartierele, în rest eu nu prea văd altă poliţie pe străzi… deşi ar trebui să mai fie şi alţii, că nu există numai Poliţie Locală! În ce priveşte critici aduse, poate vă adresaţi şi la alte instituţii care ar trebui să aibă grijă de ordinea şi liniştea publică şi de problemele de circulaţie în municipiul Sibiu” a declarat Astrid Fodor în faţa consilierilor locali.

Publicitate

5 COMENTARII

  1. “În ceea ce priveşte eficienţa Poliţiei Locale, da, sunt cazuri izolate, dar nu putem acuza Poliţia Locală că nu este eficientă” a răspuns primarul Astrid Fodor. Ea a promis că fiecare incident de acest fel este analizat intern.
    Intrebarea mea este: dupa ce analizati incidentul ce ar trebui sa faceti mai departe?

  2. IPJ Sibiu își face foarte bine treaba in cazuri grave, criminalistica, șamd. Va spun din proprie experinta Madame Fodor! Dvs habar nu aveți câte nenorociri se întâmpla in orașul asta, așa ca lăsați-o mai moale!
    Din partea mea, jos pălăria IPJ Sibiu!

  3. Probabil o fi amendat-o vreun politist de la politia nationala sau probabil nu stau in pozitia ghiocel in fata “ distinsei” doamne si atunci vorbeste , ca altceva ….. doamna , politia nationala are atat de multe sarcinii de indeplinit incat politia locala nici daca o adunati din toata tara nu o va duce la indeplinire, mai incet cu criticile ca nu isi au locul…

  4. N-o coment ! Wilkomen in romania! Investiți mai mulți bani in poliție faceți instituția sa fie plătită doar de primărie angajați și tehnologizati instituția! Avem in Sibiu pe străzi probabil câteva camere și acelea pe drumuri publice sa dați amenzi la șoferi ca au depășit cu un km viteza dar nu puneri camere de supraveghere pe străzile din cartiere sa prindeți posibili infractori! Dacă mie îmi fura ceva din casa tot eu trebuie sa caut făptașul apoi sa spun cu exactitate unde e făptașul! E trist ! Nu avem tehnologie și asta e cea msi gravă problema!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri