spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Trei răniți la Bradu, după ce un microbuz a intrat într-un stâlp

Știri din Județ

Publicitate

Un autoaccident rutier s-a produs azi-noapte, în jurul orei 00:30, pe DN 1, pe direcția Sibiu – Brașov, în localitatea Bradu. Mai multe persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.

Din primele informații, pe un tronson în curbă ușoară la stânga, o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Prahova, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum și a doi pasageri, o femeie în vârstă de 40 de ani și un bărbat în vârstă de 42 de ani, ambii din județul Prahova.

„Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B pe Hula Bradului ,unde un microbuz a ieșit în decor. Echipajele SAJ și ISU, sosite la fata locului au găsit trei victime:două femei de 41 și 21 ani și un bărbat de 43 ani, toți prezentau mai multe traumatisme și plăgi la nivelul membrelor și capului. Echipajul SAJ, a asistat și transportat la UPU o femeie de 41 ani care prezenta traumatisme de membre inferioare. Celelalte victime au fost transportate la UPU de către echipajele ISU.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…