0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Misiune după misiune, chiar și în timpul liber. Se întorceau spre Sibiu, dar nu au ezitat să ajute!

Știri din Județ

Doi salvatori ISU SIBIU, plt. Șerban Alexandru și sg. maj. Chirilă Răzvan, au intervenit la un accident deosebit de grav, chiar în timp ce se întorceau dintr-o altă misiune, umanitară.

În drumul lor, între localitățile Acățari și Corunca s-a petrecut un grav accident rutier. Din momentul apropierii de zona în care s-a produs accidentul, cei doi au decis să oprească microbuzul cu care se deplasau și să facă ce știu mai bine: să intervină și să facă tot ce este necesar pentru a salva vieți și pentru a diminua pagube.

„Doar o privire au schimbat cei doi salvatori, iar în câteva secunde unul a întrerupt alimentarea electrică a autoturismului, iar celalalt a deschis extinctorul și a stins flacăra ce amenința viața persoanelor încarcerate. Sirenele se apropiau, iar colegii pompieri ai ISU Mureș, au intervenit cu promptitudine și eficiență.” transmit cu mândrie cei de la ISU SIBIU

Plt. Șerban Alexandru și sg. maj. Chirilă Răzvan sunt angajați în cadrul ISU Sibiu, din anul 2020, ambii fiind conducători de autospeciale la Stația Agnita.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș