6.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Sibian în vârstă de 37 de ani, dat dispărut de familie

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 30 mai, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, soțul său, ISTRATE ILIE, în vârstă de 37 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 185 cm, greutate 84 kg, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui, ten alb, constituție atletică.

În momentul plecării, bărbatul purta o şapcă de culoare negru cu un desen imprimat de culoare galben, hanorac de culoare negru, tricou de culoare portocaliu, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, încălţăminte tip sport de culoare negru marca „Nike”.

Semne particulare: cicatrici postoperatorii pe ambele picioare, în partea superioară a labei piciorului, de aproximativ 5 cm.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare