23.1 C
Sibiu
joi, 25 iulie, 2024

1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului, în grădinile Senatului

Știri din Județ

Ambasada Elveţiei la Bucureşti vă invită miercuri, 1 iunie 2022, în intervalul orar 10.00 – 17.00, în grădinile Senatului României, pentru a sărbători împreună Ziua Internaţională a Copilului.

Cu această ocazie Ambasada împreună cu Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică şi Centrul de training Swiss WebAcademy din Sibiu vor lansa varianta în limba română a două benzi desenate pentru copii şi familiile lor despre securitatea în mediul online: „Poveşti cotidiene digitale” şi „Întâmplări de pe net”.

Publicitate

Întâmplările prezentate sunt inspirate din situaţii reale şi oferă profesorilor, părinţilor şi bunicilor atât o bază de discuţie cu tinerii despre viaţa digitală de zi cu zi, cât şi sfaturi practice.

Broşurile beneficiază de expertiza în materie de securitate cibernetică a instituţiilor specializate din Elveţia şi au fost publicate în limba română cu sprijinul Oficiului Federal elveţian de Comunicaţii, al Ambasadei Elveţiei la Bucureşti, al Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC), al Ministerului Educaţiei, al Centrul de training Swiss WebAcademy din Sibiu, al Camerei de Comerţ Elveţia-România şi al Swiss Sponsors’ Fund.

Materialele fi accesate şi descărcate gratuit pe site-ul: https://www.websters.swiss/ro/.

La pavilioanele Ambasadei şi DNSC, Centrul de training Swiss WebAcademy va organiza workshopuri în cadrul cărora copiii vor învăţa despre prevenţia şi securitatea pe internet. Fiecare copil participant la workshopuri va primi diplomă de participare şi cadouri surpriză.

Echipa Ambasadei Elveţiei şi voluntari, prieteni ai Ambasadei îi aşteaptă pe cei mici cu materiale educative, promoţionale, roata norocului şi surprize dulci oferite de parteneri.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Un nou meci de Europa League la Sibiu