spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Panică în centrul Sibiului. O femeie înjura și amenința,dezbrăcată

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Mai multe echipaje de Poliție efectuează cercetări cu privire la faptele femeii. Aceasta a fost internată nevoluntar la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu iar cei doi copii au fost preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu.

Știre inițială:

Cei prezenți astăzi în Piața Mare din Sibiu au avut parte de o experiență mai puțin plăcută. O mamă cu doi copii, pe jumătate dezbrăcată, și-a făcut remarcată prezența.

Aceasta a tranzitat prin Piața Mare din Sibiu, în sânii goi, zbierând și amenințând în stânga și în dreapta. Oamenii prezenți la terase sau la plimbare au sunat speriați la 112.

Un cuplu, văzând starea femeii, dar și copilașii nevinovați de faptele mamei, i-au oprit și i-au dus la adăpost. Doamna a încercat să vorbească cu prichindeii, ca să-i liniștească. În tot acest timp, femeia exhibiționistă era urmată de soțul doamnei, ce vorbea la 112. Într-un final, femeia recalcitranta a fost convinsă să se îmbrace.

„Azi, în jurul orei 13,10, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în sprijinul unui echipaj medical în vederea internării nevoluntare a unei femei în Spitalul de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” din municipiul Sibiu. Femeia a fost depistată în Piața Gării din municipiul Sibiu și a fost transportată și internată în unitatea spitalicească amintită.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului