8 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

AFT Sibiu – gazda Campionatului Militar de Pentatlon, finala pe Ministerul Apărării Naționale

Știri din Județ

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a fost, în perioada 1-3 iunie, gazda Campionatului Militar de Pentatlon, finala pe Ministerul Apărării Naționale. Sportivii au concurat în cadrul probelor de nataţie, aruncarea grenadelor de mâna la distanţă și precizie, tir, parcurgerea pistei cu obstacole tip CISM și alergare (8 km masculin, 4 km feminin).

În urmă desfăşurării competiţiei, la proba individual masculin toate cele trei locuri ale podiumului au fost ocupate de studenții Academiei Forțelor Terestre: sd.cap. Alex Adrian Stoica (locul I), sd.frt. Viorel Fleșer (locul II) şi sd.cap. Iosif Fabio (locul III).

La proba individual feminin, câștigătoarea locului I a fost reprezentanta instituției noastre, sd.cap. Ștefania Băzărîncă, urmată pe locul II de colega ei sd.cap. Adelina Stan, și pe locul III de reprezentanta Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, elev Nicoleta Oiță.

La echipe masculin locul I a fost obținut de Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, locul II de Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”, iar locul III de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică.

În clasamentul pe echipe feminin pe locul I s-a clasat Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, urmată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică și de Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov.

În clasamentul general pe loturi, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” a ocupat locul I, urmată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, clasată pe locul II, iar locul III a fost obținut de Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”. Pe locul IV s-a clasat Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov și pe locul V Școala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”.

Felicitări tuturor participanților la competiție! – au transmis reprezentanții AFT Sibiu


Foto: Elena Cucu și Daniel Dorobanțu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL