23.1 C
Sibiu
joi, 25 iulie, 2024
Array

Cel mai cool street food revine la Sibiu – Zeci de food truck-uri pun stăpânire pe Parcul Tineretului timp de patru zile

Știri din Județ

Se iau zeci de burito, cei mai suculenți burgeri, wurști la grătar și cele mai aromate preparate indiene și se asezonează cu cele mai apetisante deserturi din gastronomia internațională – clătite cu arome franțuzești, renumiții cannolii sicilieni și înghețată artizanală. Rezultatul este cea mai de succes rețetă a acestei veri, VINO – Festival de Gastronomie urbană, preparată în Parcul Tineretului, între 9 și 12 iunie.

Răsfățul culinar aduce laolaltă, în acest an, 17 de food truck-uri cu zeci de specialiști în arta gastronomică stradală, gata să dezlănțuie papilele gustative ale sibienilor și turiștilor.

Publicitate

Plescavița Van, Mr. Cannoli, Mimi’s Delices, Thaice Cream, Bistro del Puerto, The Folk Wagon, IndiVan, Atelier de Paste, Gourmet Street Food Truck, Bătrânu Sas, SchässBurger Food Truck, Cryspiteria, Curcanul Înfoiat, Gyros Van, Trib și Olha Coffee – sunt maeștrii culinari care vor poposi preț de 4 zile, În Parcul Tineretului.

Tot acolo vă dau întâlnire și specialișii vinului de Wine Not – Wine Bar.

Acorduri dintre mâncare și vin, condimentate cu muzică bună

Și pentru că mâncarea și muzica fac casă bună împreună, Coralie, FunnkyDrop, STF și trupele The Different Class, Umbra și Sea Section, promit să întrețină atmosfera, cu sunete vibrante și voie bună, în fiecare zi, de la ora 17.00 la ora 23.00.

”Suntem bucuroși că după anii pandemiei, putem să reluăm acest eveniment care s-a bucurat de succes la ediția de debut din 2019. Rețeta este îmbunătățită, așa că așteptăm gurmanzii și sibienii iubitori de distracție, să ne treacă pragul din 9 până în 12 iunie, în Parcul Tineretului”, spun organizatorii.

Kids Corner cu zone de aventură și creație

În timp ce meniul culinar și artistic este deja gata pentru cei mai gurmanzi adulți, ludicul este un alt element nou al festivalului și asta pentru că, cei mici au locul lor anume pentru distracție. O simplă privire prin parc, e suficientă ca să găsiți zonele de aventură pentru copii –  sport, creație și tobogane.

”Am pregătit numeroase activități incitante pentru copii, dar și multe alte surprize pe care trebuie neapărat să le încercați. Părinții și cei mici nu au voie să rateze zona amenajată la VINO”, spun organizatorii festivalului.

Aflat la a doua ediție, „VINO” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Un nou meci de Europa League la Sibiu