spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

La Metro Sibiu se vând şi produse expirate? „Sunt napolitane pentru copii. Cum să faci aşa ceva?”

Știri din Județ

Publicitate

Se pare că legislaţia privind Protecţia Consumatorului la Sibiu nu se aplică. Altfel nu se explică un incident raportat astăzi de un cetăţean la METRO Sibiu. Acesta a cumpărat mai multe cutii de napolitane şi a descoperit că toate erau expirate de 3 zile. „Am plătit produsele, am primit factura şi când să ies din magazin am zis stai să văd ce termen au de expirare. Erau expirate de 3 zile!” ne-a declarat cumpărătorul.

METRO este un lanţ de magazine destinat vânzării en-gros şi de unde mulţi mici comercianţi şi restaurante se aprovizionează. Clientul care a descoperit problema a cerut restituirea banilor. Reprezentanţii METRO Sibiu i-au dat banii înapoi cu greu, declară cumpărătorul, după multe verificări şi cu o atitudine sfidătoare.

Am verificat documentele şi imaginile puse la dispoziţie şi produsul ETI Wafe Up, napolitane cu alune şi ciocolată, a fost vândut în 6 iunie 2022, deşi era expirat din 3 iunie 2022. Am cerut un punct de vedere al reprezentanţilor METRO SIBIU. Aceştia ne-au spus că nu doresc să comenteze subiectul. Ei au precizat că preţuiesc relaţia cu fiecare client şi rezolvă punctual orice problemă.

Cetăţeanul care a descoperit problema ne-a mai spus: „Sunt napolitane pentru copii. Cum să faci aşa ceva? Să vinzi produse expirate? Oare câte alte produse expirate mai vând cei de la METRO Sibiu? Dacă nu mă uitam pe cutii la dată, plecam cu ele. Şi nu mai poţi să le aduci înapoi, că nu le mai primesc.” Cetăţeanul a spus că se va adresa la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri