4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO: Oră de sport la Sibiu, cu cel mai vârstnic profesor de sport din România

Știri din Județ

Sibianul Galață Ioan, considerat cel mai vârstnic profesor de sport din România a avut un moment emoționant la Sibiu. Acesta le-a făcut o surpriză plăcută elevilor clasei a II-a B din cadrul Colegiului Național Octavian Goga din Sibiu, alturându-se unei ore de sport.

După o viață întreagă dedicată sportului, domnul Galață Ioan,în vârstă de 75 de ani, încă se simte un copil zglobiu. Acesta ales să se joace cu copilașii din Sibiu. Celebrul polițist Viorel Teacă l-a surprins plăcut atunci când i-a luat un mic interviu, felicitându-l pentru lunga sa carieră.

„Sunt profesor de educație fizică și am o vechime în învățământ de 52 de ani. Astăzi am prezentat o altfel de oră de educație fizică, în care să ne simțim bine, să ne jucăm, să socializăm, să facem mișcare pentru a fi mai puternici, mai sănătoși” a declarat domnul Galață Ioan

Publicitate

5 COMENTARII

  1. Dar de faptul ca este un HOT, nu scrieți? De faptul ca in urma cu câțiva ani fără MITA ( bani sau alcool) nu puteai avea “onoarea” a absolvi bac-ul … la sport …. Un ORDINAR !!!!
    P.S. Auzi ca nu mai erau profesorii de altădată…….

  2. Care sti ca ai folosit numele de Bodac Ovidiu pentru comentariu de mai sus nu este un lucru frumos sa va folosiți de numele la un om ca să nu vă dați identitatea voastră.Eu unul Bodac Ovidiu știu sigur ca nu am comentat asa ceva folosiți-vă numele voastre reale pentru comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș