spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Cale ferată ignorată, de față cu Poliția. Cinci permise suspendate

Știri din Județ

Publicitate

Miercuri, 8 iunie, poliţiştii rutieri împreună cu cei din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov – Biroul Transporturi Sibiu au monitorizat modul în care conducătorii auto respectă prevederile legale referitoare la trecerea la cale ferată, în cadrul unei acțiuni organizate la nivel național pe linia prevenirii producerii de accidente rutiere generate de nerespectarea regulilor privind trecerea cu calea ferată.

Cu ocazia acţiunii derulate la nivelul judeţului, poliţiştii au supravegheat 29 de treceri la nivel cu calea ferată și au verificat 266 de autovehicule.

Astfel, au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare și au fost reţinute 27 de permise de conducere, 13 dintre acestea din urmă fiind reținute pentru depășirea coloanelor de vehicule oprite la trecere (8) și neoprirea la trecerea cu calea ferată (5).

În municipiul Sibiu, în zona Cartierului Ștrand (Câmpșor) polițiștii sibieni au depistat și sancționat contravențional 5 conducători auto care au ignorat semnalele luminoase și acustice aflate în funcțiune la trecerea cu calea ferată.

5 infracțiuni la regimul rutier au fost constatate pe parcursul acțiunii, dintre care 3 infracțiuni de conducere fără permis și 2 infracțiuni de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului