spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Cristian Marinescu (PER): Deschideţi bucătăria Spitalului judeţean Sibiu! (C.P.)

Știri din Județ

Publicitate

Prim-vicepreşedintele Partidului Ecologist Român, Cristian Marinescu a trimis următorul comunicat de presă:

Dragi sibieni, ultimele zile s-a discutat aprins despre calitatea hranei oferită pacienţilor internaţi la Spitalul Judeţean Sibiu. Cred că este în interesul sibienilor care ajung ca pacienţi la acest spital să fie hrăniţi corespunzător, conform indicaţiilor medicilor şi specialiştilor. Din acest motiv cred că este necesar să fie redeschisă de urgenţă bucătăria Spitalului Judeţean Sibiu!

Această bucătărie are dotările necesare. Este nevoie doar să fie angajaţi 8-10 persoane ca bucătari şi ajutor de bucătari. Sumele alocate de la minister pentru hrană, mai ales acum după mărirea oferită de Guvern, pot să fie suficiente pentru o hrană de calitate.

Nu acuz firma de caterig. Ca orice firmă, doreşte să aibă profit din acest contract cu Spitalul Judeţean Sibiu. De aceea calitatea hranei lasă de dorit. Să luăm exemplul unui alt spital din Sibiu. Spitalul TBC Sibiu, condus de Cristi Roman, este mereu lăudat de pacienţi pentru calitatea mâncării. Acolo se găteşte hrana în bucătăria spitalului! Din aceiaşi bani ei reuşesc să ofere mâncare de calitate pacienţilor. Când foloseşti propria bucătărie poţi face mâncare de calitate şi să te încadrezi în banii de la minister. Poţi atrage sponsorizări din comunitate.

Cer public să se re-deschidă bucătăria Spitalului Judeţean Sibiu şi să se gătească acolo mâncarea pacienţilor!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri