12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Inspecție pe Transfăgărășan. Siguranța turiștilor este cea mai importantă!

Știri din Județ

Comisia de revizie specială, constituită în urma deciziei directorului general al CNAIR SA, Cristian Pistol, condusă de directorul Direcției Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR SA, Florea Dascălu, controlează în acest moment dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranței circulației și oferă toate condițiile pentru participanții la trafic.


În acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, drumarii au reușit să curățe drumul cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, 1 iulie.

Circulația rutieră se redeschide pe Transfăgărăşan (DN 7C) miercuri, 15.06.2022, începând cu ora 08:00 Miercuri, 15.06.2022, începând cu ora 08:00, se va deschide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), pentru toate categoriile de autovehicule.  CNAIR a reușit în acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, să efectueze lucrările necesare pentru curățarea și pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, respectiv 1 iulie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri