20.2 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Accident cu victime la intrare în Șaroș pe Târnave

Știri din Județ

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident rutier produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Șaroș pe Târnave.

Din primele cercetări efectuate rezultă că un șofer în vârstă de 24 de ani, din Buzd, în timp ce conducea un autoturism spre Sighișoara nu ar fi păstrat distanța de siguranță intrând în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Richiș.În urma evenimentului, o femeie în vârstă de 55 de ani și o fetiță în vârstă de 7 ani, pasagere în autoturismul lovit, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital conștiente.

Nu sunt raportate probleme de trafic.

„Un echipaj SMURD din cadrul punctului de lucru Dumbrăveni a intervenit de urgență, între localitățile Saroșul pe Târnave și Biertan, la un accident rutier, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. La fața locului s-au acordat îngrijiri pentru două persoane conștiente, care ulterior au fost transportate la CPU Mediaș: o femeie de aproximativ 54 de ani cu dureri lombare și hipertensiune arterială, o minoră de aproximativ 7 ani, cu dureri de abdomen” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri