spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Rapid Clean Sibiu – ascensiune „zdrobitoare” în domeniul curățeniei

Știri din Județ

Publicitate

Eugen Măgurean, un antreprenor din Sibiu, a reușit să arate întregii lumi, dar și colegilor de breaslă, că prin multă muncă și seriozitate, totul este posibil.

În trecut era taximetrist, însă a simțit că locul lui nu este acolo, lucrând pentru șefi, ci muncind inteligent, pentru el. Astfel, a început de jos, chiar de la podea. A ales să-și investească toate economiile în echipamente profesionale de curățenie. Și astfel, de la curățat podele, a ajuns la cele mai înalte tavane, unele în companii mari din județul Sibiu. A pornit singur la drum, însă prin muncă și seriozitate, a reușit să adune lângă el o echipă valoroasă. De la oameni din departamentul de curățenie și până la juriști, avocați, dar și oameni de marketing.

Acum, după cum afirmă și el, Eugen a ajuns să „joace” în prima ligă, alături de alte firme mari din domeniul. Și provocările nu au întârziat să apară. Bețe-n roată la tot pasul însă, la final, clientul decide dacă echipa Rapid Clean și-a îndeplinit obiectivul. Și da, trece cu brio peste orice provocare!

Firma sa este specializată în servicii de dezinfecție, dezinsecţie, deratizare şi mai ales în serivcii de curățenie, atât pentru apartamente sau case, cât și pentru hale industriale și birouri. A reușit astfel, într-un timp scurt, să bifeze contracte mari, cu instituții mari, unele chiar din domeniul siguranței publice. Ultimul contract semnat este chiar pentru viitorul sediu STS din Sibiu. Pentru ca atunci când o sa fie gata execuția, totul să strălucească.

Dacă aveți nevoie de servicii se curățenie, Rapid Clean Sibiu www.rapid-clean.ro vă sare în ajutor! Pentru informații și comenzi, apelați cu încredere 0761.104.972 și 0744.157.298

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului