7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Gustul băuturii pune siguranța rutieră în pericol! Probleme în Șelimbăr, Cisnădie și Laslea

Știri din Județ

Inconștiența celor care se urcă la volan după ce au consumat alcool, este din ce în ce mai întâlnită pe drumurile județului Sibiu. Polițiștii sibieni au depistat 4 infracțiuni rutiere în doar 24 de ore.

Astfel, în jurul orei 08:30, în Șelimbăr, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Pictor N. Brana de către un sibian în vârstă de 29 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 20:00, în orașul Cisnădie, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Transilvaniei de către un localnic în vârstă de 54 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În localitatea Laslea, în jurul orei 19:45, polițiștii au oprit pentru control în trafic un moped, la conducerea căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 17 ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că minorul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar mopedul este neînmatriculat, respectiv neînregistrat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri