0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Zeci de copii evacuați la Râu Sadului. Cabana în care dormeau a luat foc

Știri din Județ

Un incendiu violent a izbucnit azi-noapte, la complexul turistic „Nora” din Râu Sadului. Peste 50 de persoane, dintre care majoritatea copii, s-au autoevacuat.

Din cauza evenimentului, excursia celor aproximativ 50 de copii din județul Sibiu, veniți în tabără în urmă cu doar două zile, a luat sfârșit în mod neașteptat. La aflarea veștii, părinții acestora au hotărât să îi ia acasă. Excursia trebuia să dureze o săptămână. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 04:24, pompierii militari ai detașamentului Sibiu și ai punctului de lucru Șelimbăr au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD. La fața locului incendiul se manifesta generalizat la acoperișul cabanei pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

„În urma incendiului, a ars în totalitate acoperișul, și de asemenea a fost afectat de apă în proporție de 90%, etajul superior al cabanei. Pompierii au salvat mai multe electrocasnice și alte bunuri materiale din interiorul cabanei. Cauza de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător.” transmit reprezentanții ISU SIBIU.

AFLĂ cine au fost eroii care au salvat copiii!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș