5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Învăţătoarele, eroii adevăraţi ai incendiului de la Râu Sadului

Știri din Județ

Apar noi detalii despre incendiul de la Complexul Turistic „Nora” din Râu Sadului. Alarma a fost dată chiar de învățătoarele ce-i însoțeau pe copii în excursie.

Conform datelor furnizate de către părinți, elevii învață la Școala I. L. Caragiale din Sibiu, făcând parte din clasele primare. Doar un miracol a făcut că focul să fie depistat la timp iar toți cei 49 de elevi să fie evacuați. Conform surselor Sibiu Independent, un copil ce nu avea somn, din cauza dorului de părinți, era liniștit de către o învățătoare. Însă la scurt timp, aceasta a sesizat incendiul și a dat alarma, atât în centrul de cazare, cât și la 112.

Din cauza pagubelor, excursia celor aproximativ 50 de copii din județul Sibiu, veniți în tabără, a luat sfârșit în mod neașteptat, la doar câteva ore de la sosire. Părinții acestora au hotărât să îi ia acasă deși excursia trebuia să dureze o săptămână.

Datorită învățătoarele care au gestionat exemplar situația, nimeni nu a fost rănit.

Contactat de reporterii Sibiu Independent, pentru a afla dacă elevii vor fi despăgubiți în vreun fel, dar și dacă locația are autorizație de securitate la incendiu, persoana ce a răspuns la numărul de telefon oficial a răspuns sec: „Nu am ce să vă zic” iar apoi a închis. Resunat, acesta nu a mai răspuns.

„Mulțumim lui Dumnezeu ca sunt toți teferi.
Mulțumim doamnelor Invatatoare ca au fost la locul si timpul potrivit, au depistat sursa ce a produs incendiul și așa au făcut posibila salvarea copiilor noștri ÎN TIMP UTIL. Mulțumim echipajelor care au acționat prompt si cu mult profesionalism.
Mulțumim vouă tuturor EROII noștri pentru profesionalismul si maturitatea de care ați dat dovada într-un moment de criză”
este mesajul unui părinte

„Într-adevăr doamnele învățătoare au fost eroine. Au scos micuții în siguranță. Au pus viața lor mai presus de orice. Mulțumesc mult ca astăzi a-ti fost îngerul păzitor al copilului meu 🤗menționează un alt părinte

„Mulțumim lui Dumnezeu că am putut sa ne luăm copiii nevătămați acasă! Mulțumim cadrelor didactice pentru tot! Fără ei, puteam asista la o tragedie! 🙏🙏a postat o mămică ce își acea copilul cazat acolo

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri