12.9 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman în concert la Sibiu

Știri din Județ

Ada Milea revine pe scena de la Gong, în formula de 3, alături de Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman într-un spectacol – concert ce va fi prezentat marți, 5 iulie, de la ora 19:00.

Nici muzică, dar nici teatru, sau poate amândouă în același timp, spectacolul de la Sibiu se constituie ca un concert cu personaje comico – triste. Un concert cu personaje și instrumente, o comedie cântată cu umor negru și nod în gât!

Restricții circulație.  În data de 5 iulie, între orele 17:45 și 21:00, circulația autovehiculelor va fi oprită pe traseul Mitropoliei – Al. Odobescu – K. Hass – Măsarilor, pentru organizarea Turului Ciclist al Sibiului 2022. Vă recomandăm, așadar, să luați în calcul un timp mai lung de așteptare până la intrarea în teatru și să vă planificați vizita în avans, astfel încât să ajungeți în timp util în sala de spectacol.

Concertul are o durată de aproximativ 1h30min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani. Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4. Costul unui bilet este 24 lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Champions Sibiu s-a calificat la turneul final