21.2 C
Sibiu
duminică, 01 octombrie, 2023

Polițiștii locali, asigură ordinea și liniștea la Festivalul Internațional de Teatru

Știri din Județ

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este unul dintre evenimentele culturale majore ale orașului. La fel ca în fiecarean, polițiștii locali sibieni vor lua parte la acțiuni de asigurare a liniștii și ordinii publice în perioada evenimentului.

În perioada 24 iunie- 3 iulie 2022 mii de actori și spectatori vor lua parte la FITS. Pentru ca bucuria spectacolelor să nu fie umbrită de evenimente neplăcute, Poliția Locală va fi prezentă în teren, alături de Poliția Municipiului Sibiu și Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu, colaborarea urmând să se desfășoare prin intermediul dispeceratului. 

Zilnic, în medie, vor fi angrenați în astfel de acțiuni 24 de polițiști locali care vor fi prezenți la aproximativ 30 de locațiiindoor sau outdoor în care se vor desfășura spectacolele. 

Aceștia vor purta uniforma de serviciu, astfel că orice participant la Festival li se poate adresa pentru a fi îndrumat sau ajutat. Reamintim pe această cale și numărul de telefon al dispeceratul Poliției Locale 0369/911, disponibil non-stop cetățenilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri