29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Dr. Liliana Coldea a câştigat prima bătălie cu Spitalul CFR Sibiu

Știri din Județ

Anul trecut, în luna august, Ministerul Transorturilor organiza concurs pentru postul de manager al Spitalului CFR Sibiu. În timpul concursului, Consiliul de Administraţie al spitalului a decis anularea acestuia. Dr. Liliana Coldea, fost manager al spitalului era singurul candidat acceptat la proba scrisă, pe care a trecut-o. Aceasta a decis să atace în instanţă hotărârea nr. 10/16.08.2021 a Consiliului de Administraţie al
Spitalului General Căi Ferate Sibiu de a anula concursul, în timpul desfăşurării acestuia.

Ieri, instanţa de contencios administrativ a decis să anuleze hotărârea dată de Consiliul de Administraţie, la cererea dr. Liliana Coldea. Decizia instanţei nu este definitivă, ea putând fi atacată în 15 zile la Tribunalul Sibiu. Dacă şi această instanţă păstrează decizia, Consiliul de Administraţie al Spitalului CF Sibiu va fi obligat să continue concursul început anul trecut în agusut, cu cele două probe rămase, prezentarea planului de management şi interviul. Singurul candidat rămas în acest concurs este dr. Liliana Coldea.

Publicitate

Judecătorii au mai decis, ieri, ca Spitalul să plătească cheltuielile de judecată ale dr. Liliana Coldea în sumă de 7.002 lei. „Este o decizie corectă a instanţei de judecată. Am cerut anularea hotărârii Consiliului de Administraţie a Spitalului de a anula concursul în timpul desfăşurării acestuia. Aştept acum decizia lor, dacă vor face recurs sau vor respecta decizia instanţei şi vor continua concursul” a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT, dr. Liliana Coldea.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș