spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Tristețe în Avrig după ce tanti Elena a murit în gravul accident de ieri

Știri din Județ

Publicitate

Curg zeci de mesaje de condoleanțe pentru tanti Elena, femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani, decedată în accidentul de ieri de lângă Fântânița Haiducului.

Om de afaceri respectat și iubit de multă lume, doamna Elena David a fost inclusiv consilier local în perioada 2004-2008. Pentru o perioadă scurt, de aproximativ un an, aceasta a ocupat și funcția de viceprimar al orașului Avrig.

Reamintim faptul că ieri, în jurul orei 13:40, un autotren și o mașină au intrat în coliziune pe DN 1, km. 292, în zona Restaurantului Fântânița Haiducului. Din nefericire, tanti Elena a decedat în urma rănilor grave.

„Ne exprimăm regretul profund pentru dispariția neașteptată a celei care a fost Elena David (20.02.1951 – 28.06.2022). Om de afaceri respectat timp de mai multe decenii, Elena David a fost și consilier local în perioada 2004 – 2008, în mandatul primarului Gheorghe Frăticiu. Din aprilie 2006, până în iulie 2007, a ocupat fotoliul de viceprimar al orașului Avrig. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și ne exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită! Dumnezeu s-o odihnească în pace!” a postat Primăria Avrig pe pagina oficială de Facebook

„Astăzi, din păcate, a încetat din viață d-na Elena Pavel(LILI SRL). Pentru mine, numele domniei sale, este sinonim cu inițiativa privată specifică anilor ’90. Fără MEBO, fără privatizări discutabile. Doar muncă. Multă, multă muncă. Nu pot să spun că am cunoscut-o personal. Am interacționat, sporadic – atunci când comandam colaci, în ultimii ani. Dar i-am apreciat tenacitatea, perseverența și puterea de muncă. Apreciată și contestată(ca dovadă că a și făcut lucruri) a fost, și sper să mai fie, un exemplu pentru toți cei care au demarat o afacere. Dumnezeu să o odihnească! Sincere condoleanțe familiei.” au postat internauții pe Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului