11.3 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Tursib continuă preschimbarea cardurilor de abonamente

Știri din Județ

Ȋn plin proces de trecere către un nou sistem de ticketing, Tursib prelungeşte cu ȋncă o lună preschimbarea cardurilor de abonamente pentru pensionari. Având ȋn vedere faptul că o mare parte dintre pensionarii cu abonamente la transportul public din Sibiu nu au ajuns ȋncă la punctele noastre de vânzare pentru a-şi preschimba cardul, am decis prelungirea termenului cu ȋncă o lună.


Ca atare, toţi pensionarii care ȋncă nu au intrat ȋn posesia cardului nou de abonament sunt rugaţi ca până la finalul lunii iulie să meargă la unul dintre punctele de vânzare Tursib cu buletinul şi ultimul cupon de pensie, pentru a intra ȋn posesia noului model de card de transport.
Punctele de vânzare unde vă aşteptăm pentru preschimbarea cardurilor sunt:
• Agenția Calea Dumbravii, nr.135 (fostul sediu Tursib)
• Chioșcul din stația Casa Armatei (în fața sediului Primăriei vechi)
• Chioșcul din stația Piața Vasile Aaron 1
• Chioșcul din stația Terezian (str.Lungă)
• Casieria Tursib, str.Munchen nr.1 (vis a vis de Marquardt)

Programul cu publicul este de luni până vineri între orele 6:30 – 21:30. Până la schimbarea cardurilor, pensionarii vor putea circula pe baza cardurilor vechi.

Ȋn ceea ce priveşte abonamentele gratuite pentru elevi, toate cardurile active din sistemul Tursib au fost preschimbate şi au fost transmise şcolilor pentru a fi distribuite. Toţi elevii care au un card vechi de abonament la transportul public, sunt rugaţi să meargă la secretariatul şcolii unde au terminat anul şcolar 2021-2022 şi să ȋşi ridice cardul nou. Acesta va fi valabil până la finalul lunii august.
Pentru luna septembrie, vom anunţa procedurile cu privire la modalitatea de solicitare a abonamentului gratuit pentru anul şolar 2022 – 2023.
Vom reveni şi cu alte noutăţi ȋn ceea ce priveşte noul sistem de ticketing pe măsură ce acestea vor fi implementate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL