7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Fiii satului din Sebeșu de Sus, se reunesc în 17 iulie 2022

Știri din Județ

Primăria Comunei Racovița îi invită acasă pe fiii satului din Sebeșu de Sus, duminică 17 iulie 2022. Sub egida „Casa părintească nu se uită!” fiii satului sunt așteptați să se reîntâlnească acasă și să petreacă împreună cu familia, prietenii și întreaga comunitate.

În cadrul evenimentului, se va pune în scenă Nunta tradițională din Sebeșu de Sus, acțiune care va deschide activitățile la ora 10:00. La ora 11:00, cuplurile de aur din Sebeșu de Sus își vor reînnoi jurămintele la Biserica Sf. Petru și Pavel din Sebeșu de Sus, iar apoi, începând cu ora 13:00 participanții sunt așteptați pe terenul de fotbal de pe Valea Moașei unde vor fi încântați cu un program artistic susținut de cântăreți și dansatori consacrați și de ansamblurile din zona Țării Oltului.

Spectacolul artistic va fi transmis live pe Facebook pe pagina Primaria Racovita Sibiu.

Evenimentul este realizat de Primăria și Consiliul Local Racovița și cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu prinAgenda Culturală a Județului Sibiu 2022.

Parteneri: Școala Gimnazială Racovița, Parohia Ortodoxă- Sebeșu de Sus, Asociația Culturală Purtata Avrigului, Asociația Culturală “ Doruri Sibiene”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri