spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Trei persoane rănite într-un accident produs la Mediaș

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier cu victime s-a produs la intersecția străzilor Nicolae Filipescu și Avram Iancu din municipiul Mediaș.

Un conducător auto, în vârstă de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada N Filipescu, a pătruns în intersecția cu strada A Iancu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 79 de ani, fiind proiectat într-un stâlp. În urma impactului a rezultat rănirea a trei pasageri din autoturismul condus pe A Iancu, două femei și un bărbat. Toți cei implicați sunt medieșeni.

„Două echipaje SMURD din cadrul Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență în municipiul Mediaș pentru acordarea asistenței medicale a patru persoane implicate într-un accident rutier. La fața locului, echipajele SMURD alături de un echipaj SAJ au evaluat persoanele implicate și au acordat îngrijiri medicale. Trei persoanele (2 femei și un bărbat) au fost transportate la CPU Mediaș, cu diverse contuzii.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?