12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Un șofer beat a fugit de Poliție, prin Mediaș, cu peste 100 km/h. A făcut accident

Știri din Județ

Un șofer în vârstă de 26 de ani, din Copșa Mică, are mari probleme cu legea, după ce a fost surprins circulând azi-noapte, cu peste 100 de km/h pe strada gării din Mediaș.

Politistii sibieni, aflați într-o misiune de prevenire și combatere a încălcării regimului legal se viteză, l-au surprins pe bărbat, în jurul orei 2:30, cu 105 km/h prin municipiul Mediaș.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a autoturismului în cauză, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea. Polițiștii medieșeni au urmărit autoturismul pe străzile Lucian Blaga, St. L. Roth, Unirii, Hermann Oberth și Soseaua Sibiului, unde conducătorul auto a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.
La volanul autoturismului urmărit de către polițiști a fost identificat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Copșa Mică, din verificările efectuate rezultând că acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Mediaș.
În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, precum și a unui pasager din autoturismul condus de medieșean, un tânăr în vârstă de 17 ani, tot din Copșa Mică. Toți trei au fost transportați la spital conștienți.

„In cursul nopții un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Mediaș a intervenit de urgență în municipiul Mediaș, str. Gării pentru acordarea asistenței medicale a trei persoane implicate într-un accident rutier.
Echipajul SMURD și un echipaj SAJ au acordat îngrijiri medicale celor trei persoane de sex masculin care au fost transportate la CPU Mediaș cu contuzii și escoriații.”
a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

„Saj Sb a trimis de urgenta un echipaj de tip B în Medias la un accident rutier produs între două autoturisme. Echipajul SAJ a transportat la CPU un tânăr de 17 ani cu traumatism ocular. Echipajul ISU ,a transportat un alt bărbat policontuzionat. Echipajele SAJ și ISU au mai asistat un al trei-lea bărbat care a fost și el transportat la CPU în stare stabila.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri