26.2 C
Sibiu
duminică, 21 iulie, 2024

Deschiderea Școlii de Vară de Psihopatologie, ediția I

Știri din Județ

Duminică, 24.07.2022 ora 20,00, va avea loc deschiderea Școlii de Vară de Psihopatologie, ediția I.

Evenimentul este organizat de către Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu și Facultatea de Medicină din cadrul Universității ”Lucian Blaga”și Societatea Portugheză de de Psihiatrie și Sănătate Mintală. Cazarea și masa vor fi asigurate de organizatori, la Centrul de perfecționare și cercetare din Păltiniș al Universității ”Lucian Blaga” Sibiu.

Publicitate

Programul Școlii de vară este adresat medicilor rezidenți în Psihiatrie, aflați în anii II-V de pregătire, și tinerilor medici specialiști psihiatri, aflați în primii 5 ani de activitate, în total fiind înscriși 30 de participanți.

Atelierele din cadrul școlii vor fi coordonate de către specialiști în domeniu, precum:
• Acad. Prof. Univ. Dr. Mircea Lăzărescu (UMF Timișoara)
• Prof. Univ. Dr. Aurel Nireștean (UMF Târgu Mureș)
• Prof. Dr. Luis Madeira (Lisabona, Portugalia) – invitat on-line
• Psihoterapeut Dr. Petre Rădescu
• Șef lucrări Dr. Bacila Ciprian (Facultatea de Medicină Sibiu)
• Șef lucrări Dr. Ana Giurgiuca (UMF București)

Programul Școlii de Vară de Psihopatolgie cuprinde atât prezentări ale specialiștilor în domeniu, workshop-uri precum și alte activități recreative ce constă în vizite ale Colectivului de Cercetare Științtifică în Neuroștiințe din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, Schitului de la Păltiniș precum și o drumeție montană cu ghid organizată în colaborare cu Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu.

“Ne bucurăm de prezența unor personalități de renume din domeniul psihiatriei din România precum și a partenerilor noștri din Portugalia. Sperăm ca acest eveniment să atragă în fiecare an cât mai mulți participanți și specialiști din acest domeniu și să devină reprezentativ pentru medicină atât la nivel național cât și internațional”, precizează directorul medical al Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu.

Programul Școlii de Vară de Psihopatologie se regăsește aici: https://e-psihiatrie.ro/programul-scolii-de-vara-de-psihopatologie/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie