9.2 C
Sibiu
joi, 22 februarie, 2024

FOTO: Doi tineri au furat din automatele de cafea din Sibiu. Prejudiciu de peste 18.000 de lei

Știri din Județ

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării a douăpersoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt (cinci acte materiale).

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind infracțiunea de furt. Două persoane sunt bănuite că, în cursul lunii mai a acestui an, ar fi sustras casetele cu bani din 5 automate de băuturi calde și îmbuteliate de pe raza municipiului Sibiu. Cele 5 casete conțineau în total suma de aproximativ 1.400 de lei, însă valoarea prejudiciului creat prin distrugerea aparatelor pentru sustragerea casetelor se ridică la suma de 18.000 de lei.

La data de 31 mai 2022, în jurul orei 00:30, cele două persoane bănuite de săvârșirea faptelor au fost surprinsede camerele de luat vederi instalate în zona Pieței Rahova din municipiul Sibiu, însă, până la acest moment, nu auputut fi identificate de către polițiștii sibieni.

În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la aceste persoane să contacteze telefonic Secția Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, la numărul 0269/212260.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Invertorul de panouri fotovoltaice Fronius