spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

Ministrul Vasile Dîncu, prezent la susţinerea lucrărilor de licenţă de către absolvenţii Academiei Forţelor Terestre

Știri din Județ

Publicitate

Ministrul apărării naţionale, Vasile Dîncu, a participat marţi, 19 iulie, în calitate de cadru didactic universitar, la prezentarea şi susţinerea lucrărilor de licenţă de către absolvenţii Facultăţii de Ştiinţe Militare din cadrul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Publicitate

Prof. univ. dr. Vasile Dîncu a fost membru al comisiei examenului de licenţă, proba a doua, care a evaluat modul de prezentare şi calitatea lucrărilor elaborate de către absolvenţii specializării universitare Leadership militar.

Problematicile abordate de absolvenţi în lucrările susţinute au vizat aspecte specifice specializării, din perspectivele ştiinţelor militare, sociologiei, psihologiei organizaţionale şi intelligence-ului.

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a organizat, în zilele de 18 şi 19 iulie, examenul de licenţă şi diplomă pentru un număr de 292 de absolvenţi înmatriculaţi la cele trei facultăţi din cadrul instituţiei: Facultatea de Management Militar, Facultatea de Ştiinţe Militare şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrative, care gestionează şapte programe de licenţă: Leadership militar, Managementul organizaţiei, Managementul economico-financiar, Contabilitate şi informatică de gestiune, Administraţie publică, cu durata studiilor de trei ani, Inginerie şi management în domeniul comunicaţiilor militare şi Managementul sistemelor tehnice de artilerie, cu durata studiilor de patru ani.

sursa foto: Facebook
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților