spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Nou drum spre Boița din Tălmaciu

Știri din Județ

Publicitate

Primăria orașului Tălmaciu a finalizat vineri un nou drum de acces din satul Tălmăcel spre Boița. Deși doar un drum de piatră, acesta facilitează traficul din Boița spre Tălmaciu și Sibiu, știut fiind că în zona Boița sunt lucrări ample la conectarea drumului european cu noua autostradă.

„Având în vedere traficul îngreunat din ultima perioada pe tronsonul Tălmaciu-Boița, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, în special al navetistilor, am reabilitat drumul Boița-Tălmacel, pentru ca microbuzele de transport persoane (și nu numai) să poată circula pe acolo, evitând astfel întârzierile. S-a depus multă muncă într-un timp scurt, pe căldură sufocantă. Costurile sunt minime (motorină), deoarece angajații Primăriei au fost cei care au depus acest efort, cu sprijin și îndrumare de la inginerii care lucrează la autostradă. Le mulțumesc pe aceasta cale tuturor! Sper sa vă fie de folos!” a declarat primarul orașului Tălmaciu, Ioan Oancea.

Din Boița se intră pe strada Tălmăcel, proaspăt renovată, de acolo peste deal pe drumul nou aranjat de piatră se ajunge în Tălmăcel, unde se face dreapta spre Tălmaciu, în curbă „ac de păr”. Se trece pe sub viaductul autostrăzii Sibiu – Boița și se intră în Tălmaciu cu ieșire la drumul european, chiar la ieșirea din localitate.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. ce drum e ala, domne? a trecut cu excavatoru de 2-3 ori pe acolo cu lama coborata, vai vezi doamne ce „infrastructura” ne-am tras… Mi se pare extrem de trist ca ne laudam cu drum de pamant care tine pana la prima ploaie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Rășinariul are capelă mortuară la standarde