spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Finalul lunii Iulie aduce un adevărat răsfăţ pentru melomanii din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 29 – 31 Iulie 2022 Elite Art vă invită la Classics for Pleasure – Revival. Un simbol cultural al Ardealului, festivalul aduce în Piaţa Mare 3 concerte de muzică clasică şi o expoziţie inedită pentru a sărbători renaşterea în toate formele sale, de la natură, la cultură şi la empatie.

Festivalul se va deschide pe data de 29 Iulie cu un concert inedit în Piaţa Mare care aduce în prim-plan cea mai tânără orchestră din ţară. Pe data de 30 Iulie melomanii vor fi răsfăţaţi cu un concert deosebit, dedicat curajului extraordinar al cadrelor medicale. Închiderea va avea loc pe data de 31 Iulie cu tradiţionalul concert Proms of Delight care anul acesta va fi dedicat frumuseţii naturii şi importanţei protejării mediului înconjurător.

Vedetele festivalului de anul acesta vor fi Irina Baianţ, Adela Liculescu, Mihai Urzicana, Mădălina Stan, Constantin Grigore, Iosif Ion Prunner, Garo Avessian alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Piteşti, Orchestra Medicilor Dr Ermil Nichifor şi Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu.

Accesul la toate evenimentele este gratuit.

Programul festivalului va fi următorul:

29 Iulie ora 20.00, Piaţa Mare

A Story of Renewal
Orchestra Filarmonicii de Stat Piteşti
Dirijor: Constantin Grigore
Solistă: Irina Baianţ

30 Iulie ora 20.00, Piaţa Mare

A Story of Hope
Orchestra Medicilor Dr Ermil Nichifor
Dirijor: Iosif Ion Prunner
Solistă: Adela Liculescu

31 Iulie ora 20.00, Piaţa Mare

A Story of Legacy
Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu
Dirijor: Garo Avessian
Solişti: Mihai Urzicana şi Mădălina Stan

29 – 31 Iulie ora 11.00 – 13.00 şi 16.00 – 22.00, Piaţa Mare

A Nature Scenario

Pe toată perioada de desfăşurare a festivalului de muzică clasică are loc şi o expoziţie de arte vizuale, într-un cadru inedit. Expoziţia exemplifică întocmai preocuparea artiştilor contemporani pentru redarea în moduri plastice diverse a motivelor inspirate din natură. De la tehnici clasice sau mixte de pictură în ulei pe pânză, la tehnici textile care tind să se desprindă de zona bidimensională, toate aceste reprezentări figurative sau abstracte prezente pe simeza spaţiului mobil al camionului, în Piaţa Mare din Sibiu, dovedesc potenţialul vast pe care natura îl oferă ca motiv de inspiraţie.

Festivalul Classics for Pleasure este organizat de Elite Art Club UNESCO. Acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu, cu suma de 180.000 lei. Obiectivul său este promovarea la nivel naţional şi internaţional a excelenţei Sibiene şi promovarea muzicii clasice în rândul publicului.

Ne dorim să aducem tinerii mai aproape de muzica clasică şi să împărtăşim cu publicul care participă, an de an, un spectacol fascinant, plin de emoţie şi culoare.

Vă aşteptăm cu drag, să ne bucurăm împreună de muzică bună, de artă şi de prieteni.

Festivalul este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.

Mulţumim în mod special sponsorului nostru Alfasigma.

Alfasigma este una dintre primele 5 companii farmaceutice din Italia, înregistrând o cifră de afaceri de peste 1 miliard de euro, în 2019. Este o companie privată deţinută în proporţie de 75% de familia fondatorului şi 25% de două fonduri de investiţii.
Moştenirea Alfasigma este adânc ancorată în tradiţia îndelungată în inovaţie şi succes a companiei, începută la Bolonia (Italia) în 1948. Aceasta se datorează domnului Marino Golinelli, un mare antreprenor şi filantrop, care s-a stins recent din viaţă, la vârsta de 101 ani.

De la început, strategia de dezvoltare Alfasigma s-a bazat pe două direcţii:

– una pe plan intern, concentrată pe Cercetare, Dezvoltare şi Producţie a unor molecule patentate ce reprezintă acum mai mult de 50% din vânzări;

– una pe plan extern, ce presupune dezvoltarea unei strategii solide de fuziuni şi achiziţii a altor companii italiene şi internaţionale (Sigma Tau, Pamlabs).

În prezent, Alfasigma are peste 3.000 de angajaţi în întreaga lume, care activează în 17 sucursale, iar, prin distribuitori de top, prezenţa sa acoperă peste 70 de ţări.

Alfasigma este lider în Italia pe piaţa medicamentelor eliberate pe bază de prescripţie medicală, cu prezenţă importantă în multe arii terapeutice, accentul fiind pus pe gastroenterologie, dar produce şi comercializează cu succes medicamente liberate fără prescripţie medicală şi suplimente alimentare.

Echipa locală de promovare, iniţial Alfa Wassermann, acum Alfasigma România, sărbătoreşte anul acesta 15 ani de existenţă şi a fost creată şi condusă cu succes de către Biochimist Dr. Carmela Negulescu, Director General şi s-a dezvoltat pentru a acoperi arii terapeutice importante: gastroenterologie, cardiovasculară, reumatologie şi reabilitare medicală, neurologie şi ginecologie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului