spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Accident pe autostrada A1, între Cunța și Săliște

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe autostradă A1, între Cunța și Săliște. Din primele informații, cinci persoane au fost rănite.

Din primele cercetări, o mașină a intrat în coliziune cu un autocamion, fiind proiectată în parapetul de protecție. Autocamionul era condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Hunedoara iar autoturismul era condus de un cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, precum și a două pasagere, în vârstă de 29 și 52 de ani, ambele din Rășinari.

ACTUALIZARE – Starea victimelor

  • femeie 51 de ani, traumatism abdominal și escoriații;
  • femeie 28 de ani, traumatism umăr și escoriații;
  • femeie 74 de ani, traumatism toracic și escoriații ;
  • bărbat 33 de ani, escoriații;
  • bărbat 55 de ani, escoriații.

Traficul rutieri este blocat pe sensul Sebeș – Sibiu, drumarii încearcă redirecționarea traficului prin localitatea Cunța.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe A1 în zona localității Aciliu pe sensul de mers Sebeș-Sibiu, cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu descarcerare și o autospecială de transport victime multiple, la un accident rutier. ” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan, ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri