spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Femeie accidentată grav de un autocar, lângă Lidl Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE : Află starea victimei (click)

O femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani, are șanse minime de supraviețuire, după ce a fost lovită de un autocar, pe DN1, în apropierea magazinului Lidl Șelimbăr.

Nu se cunosc încă împrejurările accidentului însă, conform martorilor, femeia ar fi vrut să traverseze drumul pe trecerea de pietoni. În urma impactului, aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, a fost transportată la UPU Sibiu, inconștientă și intubată.

Autocarul avea în partbriz logo-ul NATO iar conform surselor Sibiu Independent, la volan se afla chiar patronul firmei de transport. Acesta deține monopolul „transportului de angajați”, având convenții cu cele mai mari firme și fabrici din județul Sibiu.

Tragedia putea fi evitată dacă, semafoarele funcționau corespunzător. De mai bine de două – trei săptămâni, pietonii „sunt la mila” șoferilor, semafoarele fiind setate pe lumina intermitentă. Semafoarele pietonale sunt scoase din funcțiune, teoretic șoferii fiind obligați să acorde prioritate pietonilor.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri, se pare că un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, din Tălmaciu, în timp ce conducea un autocar ar fi accidentat o femeie în vârstă de 47 de ani, din Sibiu, aflată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Traficul rutier se desfășoară ușor îngreunat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă