spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Femeia lovită ieri, de un autocar, este în continuare în stare gravă

Știri din Județ

Publicitate

Femeia lovită ieri, de un autocar, pe trecerea de pietoni, este în continuare în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Aceasta este internată în stare comă, fiind intubată și ventilată mecanic. În urma impactului, aceasta a suferit multiple fracturi, dar și un traumatism cranio-cerebral sever.

Pietonii ce traversează DN1, în dreptul magazinului Lidl din Șelimbăr, se confruntă și în această dimineață,cu aceeasi probleme: semafor pietonal nefuncțional și neacordarea priorității din partea șoferilor. În doar 5 minute, polițiștii rutieri sibieni puteau suspenda, lejer, 10 permise de conducere.

Am observat faptul că deși unii șoferi sesizează faptul că un pieton dorește să traverseze strada, acesta. își continuă deplasarea sau încetinesc și înaintează ușor, la intimidare, poate, poate le este făcut semn cu mâna: „treci”.

“Pacienta, în vârstă de 47 de ani a suferit politraumatisme prin accident rutier. Este vorba despre multiple fracturi și traumatism craniocerebral sever. Femeia este internată în secția Anestezie Terapie Intensivă ca pacientă a secției Neurochirurgie. Starea generală este una foarte gravă, pacienta aflându-se în comă – este intubată, ventilată mecanic. Urmează să fie reevaluată la Computerul Tomograf în cursul zilei de azi.” a declarat Decebal Todăriță

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri