spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident chiar în timpul examenului auto. Eleva a accelerat puternic

Știri din Județ

Publicitate

Sperietură zdravănă pentru cei ce au susținut astăzi, proba practică pentru dobândirea permisului de conducere. Una din mașinile „caravanei” a fost implicată într-un incident rutier.

Din primele informații, în timpul examenului auto, o candidată aflată la volan, la plecarea de pe loc, a virat dreapta pentru a pătrunde pe o stradă iar apoi a accelerat puternic. Aceasta a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. Cu ea în mașină se afla și examinatorul auto, care nu a mai avut timp de reacție pentru a evita impactul. De multe ori, instructorul auto, dar și examinatorul sunt blamați pentru lipsa reacției, dar, să fim serioși, putem să citim gândul candidatului?

„În timpul procesului de examinare al unei candidate în vederea obținerii permisului de conducere, după aproximativ 3 minute de la începerea probei practice,candidata aflată la volan, la plecarea de pe loc în vederea executării virajului la dreapta la intersecția stræzilor Ștrandului cu Șoseaua Alba Iulia, accelerează puternic și pierde controlul direcției de mers, autovehiculul intrând în coliziune cu un stâlp aflat în imediata apropiere a străzii. Urmare a evenimetului au rezultat doar pagube materiale. Persoanele aflate în autovehicul nu au suferit vătămări corporale.” au transmis reprezentanții Prefecturii Sibiu

Conform IPJ SIBIU, nu există nici un apel la 112 sau vreo sesizare la Biroul Rutier.

Am contactat reprezentanții ABC și ne-au transmis că verifică situația și revin cu un răspuns.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului