5.2 C
Sibiu
luni, 11 decembrie, 2023

AUR continuă campania de consultare publică „Ce vor românii” și la Sibiu (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a transmis către mass media sibiană următorul comunicat de presă:

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) continuă campania de consultare publică „Ce vor românii”, cu cea de-a doua etapă, desfășurată în Transilvania, în perioada 05 – 17 August.

Publicitate

După ce am aflat problemele și am văzut nevoile locuitorilor din județele din zona Moldovei, ne vom îndrepta acum atenția către Transilvania. Nouă județe ne așteaptă să le vizităm, pentru a le înțelege mai bine și pentru a vedea realitatea așa cum este ea, de la fața locului, cu ochii noștri.

Răspundem tuturor întrebărilor cetățenilor pe care-i întâlnim și luăm cu noi toate mesajele pe care ei ni le transmit, pentru a le face cunoscute și pentru a veni cu rezolvări.” a declarat Claudiu Târziu, liderul senatorilor AUR și președintele Consiliului Național de Conducere AUR.

Duminică, 07 August, la Sibiu, între orele 17:00 și 19:00, la Hotel Ramada, str. Emil Cioran 2, vor fi prezenți pentru dumneavoastră:

Claudiu Târziu – președintele Consiliului Național de Conducere AUR și senator de București

Robert Alecu – vicepreședinte AUR

Reprezentanții presei sunt invitați să participe la toate întâlnirile pe care le vom avea cu membriicomunităților locale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri