2.3 C
Sibiu
joi, 08 decembrie, 2022

AUR continuă campania de consultare publică „Ce vor românii” și la Sibiu (CP)

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a transmis către mass media sibiană următorul comunicat de presă:

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) continuă campania de consultare publică „Ce vor românii”, cu cea de-a doua etapă, desfășurată în Transilvania, în perioada 05 – 17 August.

După ce am aflat problemele și am văzut nevoile locuitorilor din județele din zona Moldovei, ne vom îndrepta acum atenția către Transilvania. Nouă județe ne așteaptă să le vizităm, pentru a le înțelege mai bine și pentru a vedea realitatea așa cum este ea, de la fața locului, cu ochii noștri.

Răspundem tuturor întrebărilor cetățenilor pe care-i întâlnim și luăm cu noi toate mesajele pe care ei ni le transmit, pentru a le face cunoscute și pentru a veni cu rezolvări.” a declarat Claudiu Târziu, liderul senatorilor AUR și președintele Consiliului Național de Conducere AUR.

Duminică, 07 August, la Sibiu, între orele 17:00 și 19:00, la Hotel Ramada, str. Emil Cioran 2, vor fi prezenți pentru dumneavoastră:

Claudiu Târziu – președintele Consiliului Național de Conducere AUR și senator de București

Robert Alecu – vicepreședinte AUR

Reprezentanții presei sunt invitați să participe la toate întâlnirile pe care le vom avea cu membriicomunităților locale.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri