7.9 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Cum pot sibienii să doneze un fier de călcat pentru o mămică vulnerabilă din România sau Ucraina

Știri din Județ

Mai multe mămici vulnerabile din Sibiu, atât românce cât și ucrainene, au nevoie de un fier de călcat (printre altele). În acest scop, Marius Ciucă a lansat proiectul cu titlul “Un fier de călcat pentru o mămică româncă/ucraineancă”. Acesta și-a propus să strângă 100 de fiare de călcat.

De câteva luni reprezentanții Asociației Job în Sibiu – Bianca Staicu și Marius Ciucă – fac voluntariat la Depozitul de Fapte Bune pentru toţi din Cisnădie. Firma Euchner din Cisnădie a pus la dispoziție cu titlu gratuit un spațiu foarte mare de depozitare, unde toate ONG-urile active și toţi voluntarii activi din grupuri civice să poată aduce fapte bune şi să poată prelua gratuit de acolo exact ceea ce au nevoie pentru beneficiari, în măsura stocului de fapte bune existent în acel moment.

Depozitul a luat naştere la inițiativa domnului Sorin Vasile Boica fondatorul Asociaţiei Creștin Umanitară “Touching Lives for Jesus Ministry”, care de 31 de ani face fapte bune fără a aștepta ceva în schimb. Depozitul ajută cu alimente și alte lucruri şi ucrainienii refugiați în Sibiu.

De câteva zile, Marius Ciucă, de la Asociaţia Job în Sibiu a lansat proiectul ”Un fier de călcat pentru o mămică româncă/ucraineancă” printr-un eveniment pe facebook (https://www.facebook.com/events/454116362998493).

Și-a propus să strângă 100 de fiare de călcat. În prezent a strâns 36 de fiare din cele 100.

În ajutorul mămicilor vulnerabile vine firma de curățenie RapidClean reprezentată prin domnul Eugen Măgurean care va dubla numărul fiarelor de călcat donate în perioada 3-13 august 2022. Dacă se donează 10 fiare, firma va cumpăra 20 de bucăţi.

Cei care doresc să ajute cu donarea unui fier de călcat pentru o mămică din România sau Ucraina (care locuiește în Sibiu) sunt rugați să urmeze pașii de mai jos:

Pașii sunt aceștia:

1. Intrați pe pagina celor de la #eMag și căutați după ”fier de călcat”

2. La criterii ordonați după ”preț crescător”

3. Alegeți fierul de călcat iar la livrare selectați: Sibiu, Ridicare personală din: easybox Green Valea Săpunului

4. Când fierul de călcat ajunge la pachetomatul de la Marius din cartier, o să primiti un SMS pe telefon. Acel SMS i-l trimiteți lui Marius pe WhatsApp sau SMS la numărul 0769 909646.

5. Marius ridică coletul, apoi vă trimite dovada ridicării/livrării la #DepozitFapteBunePentruToti.

Mulțumiri tuturor care aleg să acționeze.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri