spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

PREMIERĂ: Depozitul de Fapte Bune la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Zilele acestea, Sibiul a înregistrat o nouă premieră: primul depozit creat special pentru donaţiile în produse ale firmelor din Sibiu şi din ţară destinate asociaţiilor şi fundaţiilor. Ideea aparţine lui Sorin Vasile Boica de la Asociaţia Touching Lives for Jesus Ministry, alături de Neluţu Presecan, care a pus la dispoziţie spaţiul depozitului şi se ocupă de primirea şi distribuirea donaţiilor.

„Depozitul de Fapte Bune din Sibiu este un proiect civic, apolitic, pentru comunitate, ne interesează un singur lucru: sa ne unim pentru a fi solidari cu cei aflați în nevoie, fără să îi judecăm sau să îi condamnăm” a explicat Sorin Vasile Boica pentru SIBIU INDEPENDENT.

Sorin Vasile Boica

Ideea depozitului i-a venit mai demult, după modelul unora asemănătoare din Oradea, Cluj, Timişoara. „Avem o colaborare foarte bună cu Federaţia Băncilor de Alimente din România. Primim de la ei, dar şi de la alte asociaţii din străinătate foarte multe alimente. Acestea ajung la Depozitul de Fapte Bune şi de acolo pleacă la asociaţiile şi fundaţiile din judeţul Sibiu” a explicat Sorin Vasile Boica.

Adresa depozitului din Sibiu este oferită asociaţiilor şi fundaţiilor din domeniul social care se înscriu într-un grup special creat de Whatsapp. Depozitul de Fapte Bune nu oferă alimentele direct beneficiarilor, ci doar asociaţiilor şi fundaţiilor. „Aceştia vin la noi şi preiau alimentele şi le duc şi le distribuie unde lucrează ei” a precizat Boica. El speră ca treptat, pe lângă alimentele de la Federaţia Băncilor de Alimente din România şi organizaţiile străine, să primească donaţii în obiecte şi alimente şi de la firme din judeţul Sibiu. „Avantajul nostru este că avem o reţea de distribuţie prin asociaţii şi fundaţii foarte rapidă în tot judeţul” a spus Sorin Boica.

Asociaţiile şi fundaţiile din judeţul Sibiu care vor să se înscrie în reţeau de distribuţie o pot face printr-un mesaj text pe Whatsapp la numărul de telefon 0742 217 198 (Sorin Vasile Boica).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri