spot_img
12.3 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Accident în satul Nou din județul Sibiu. Patru persoane au ajuns la spital

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs ieri, în jurul orei 23:00, pe raza localității Nou. Două mașini au intrat violent în coliziune.

Publicitate

Din primele informații, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106S, un localnic în vârstă de 35 de ani, posibil pe fondul unei depășiri neregulamentare, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus tot de către un localnic, în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului, 4 pasageri din autoturismul condus de către bărbatul de 25 de ani au fost răniți și transportați la spital.

„SAJ Sibiu a trimis două echipaje de tip B, în localitatea Nou la un accident rutier produs între două autoturisme. Echipajele SAJ și ISU au asistat mai multe victime iar echipajul Ambulantei a transportat la UPU Sibiu doua victime. Bărbat de 35 ani cu traumatism toracic și al doilea bărbat 54 ani ci traumatism cranio facial.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„Aseară, în jurul orei 23:00, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD în localitatea Nou, la un accident rutier produs între două autoturisme. La fața locului salvatorii au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane, un bărbat de 25 de ani și o femeie de 23 de ani. Aceștia au fost transportați conștienți la UPU Sibiu, fiind policontuzionați. De asemenea, la fața locului, două echipaje SAJ au acordat îngrijiri medicale și au transportat la UPU Sibiu alte două persoane.” a declarat Sg. maj. Andreea Stefan / ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu