spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

GALERIA RUȘINII! Zeci de mașini parcate aiurea pe Transfăgărășan

Știri din Județ

Publicitate

Poliția Sibiu a dat publicității mai multe fotografii realizate pe Transfăgărășan. În acestea se poate observa nepasarea cu care unii șoferi parchează, sfidând legea, dar și pe ceilalți participanți la trafic.

Aceștia au parcat mașinile pe partea carosabilă, pe acostament, pe căile de acces destinate pietonilor și chiar au distrus amenajările rutiere dedicate fluidizării traficului. Cel mai probabil, șoferii se vor alege cu o amendă frumușică.

„TRANSFĂGĂRĂȘANUL ESTE SUPRAAGLOMERAT! Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă: Mulțumim tuturor acelor șoferi care au parcat mașinile pe partea carosabilă, pe acostament, pe căile de acces destinate pietonilor și îi felicităm pe toți cei care au distrus amenajările rutiere dedicate fluidizării traficului pe Transfăgărășan!
Probabil excursia vă face să vă simțiți extraordinar de bine știind că parcările pe care le-ați realizat au dus la blocarea oamenilor în tunel, iar pietonii fac slalom printre mașini! Pentru fair-play, responsabilitate și decență veți fi premiați! P.S. Această postare este un pamflet! Tratați-o ca atare! Comportamentului șoferului este și el un reper al caracterului său.”
se arată într-o postare a IPJ SIBIU

Publicitate

5 COMENTARII

  1. Mii de multumiri politiei si primariei ca a reusit sa amenajeze parcari pe Transfagarasan pentru a putea admira peisajul fara sa fim nevoiti sa platim parcare. In fotografii se vede ambitia omului de a nu „agata” baia de ulei si a contamina mediul inconjurator. P.S. Această postare este un pamflet! Tratați-o ca atare!

  2. Transfagarasanul l-am facut de multe ori, veneam de la Pitesti si parcam in parcarea cu plata, sau, cateodata, daca nu gaseam loc, o mai lasam pe marginea drumului. Ce poti sa faci, daca faci un drum de peste 120 km, in peste 4 ore, cu copil caruia vrei sa ii arati frumusetile locului? Renunti si te intorci?? Mai bine autoritatile sa gaseasca solutii de parcare decat sa se dea amenda atat de usor. Economia locului merge datorita banilor cheltuiti de turisti, nu datorita amenzilor… Altfel, ce rost are sa mai mergem, consecinta va fi ca acest loc va incepe sa fie evitat, inclusiv de straini. Sau chiar asta se doreste??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri