0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scandalul de pe Milea s-a lăsat cu dosar penal. Ambii șoferi găsiți cu probleme

Știri din Județ

Ies la iveală noi detalii despre scandalul de ieri seară de pe Bulevardul Vasile Milea din Sibiu. Mai exact, din cauza unei tamponări ușoare, cei doi șoferi s-au luat la pumni și palme.

Pentru că scandalul a degenerat, a fost solicitat ajutorul forțelor de ordine, la fața locului intervenind mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie. Conform IPJ SIBIU, unul dintre șoferi, imediat după agresiune, a părăsit locul accidentului, revenind ulterior după aproximativ 30 de minute. Este vorba despre un sibian în vârstă de 41 de ani. Celălalt șofer, în vârstă de 34 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru investigații suplimentare. După primele verificări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că unul dintre șoferi avea permisul de conducere suspendat iar celălalt, la testarea cu aparatul Drugtest, a fost indicaă prezența unei substanțe psihoactivă.

S-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere având exercitarea acestui drept suspendată, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența substanțelor psihoactive, respectiv vătămare corporală din culpă.

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 22.30, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea, în zona intersecției cu strada Nicolae Iorga, pe sensul Centru – Șelimbăr, s-a produs o coliziune între două autoturisme conduse pe aceeași direcție. Întrucât între cei doi conducători auto, sibieni, în vârstă de 34, respectiv 41 de ani, a izbucnit un conflict spontan, la fața locului au intervenit și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu. Starea conflictuală s-a aplanat în scurt timp, șoferul în vârstă de 41 de ani părăsind locul producerii evenimentului. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 34 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat faptul că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Șoferul în vârstă de 41 de ani a revenit după aproximativ 30 de minute, testarea sa cu aparatul Drugtest indicând valoare pozitivă la o substanță psihoactivă. În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Rutier, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere având exercitarea acestui drept suspendată, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența substanțelor psihoactive, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele producerii evenimentului.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș