spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Accident cu victime la intersecția străzilor Jina și Ioan Codru Drăgușanu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs în această seară, în municipiul Sibiu, la intersecția străzilor Ion Codru Drăgușanu și Jina.


Conform IPJ SIBIU, un sibian în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Jina, a pătruns în intersecția cu strada I. C. Drăgușanu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o sibiancă în vârstă de 36 de ani. Cele două autoturisme au acroșat ulterior alte două autoturisme parcate, avariindu-le.

În urma impactului, două persoane au necesitat investigații medicale, doar una fiind transportată la spital, suferind o fractură la membrul inferior.

Traficul în zonă este blocat pentru cercetări.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe strada Ioan Codru Drăgușanu, la un accident rutier cu următoarele forțe:două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere La fața locului, salvatorii au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane din cele 5 implicate în accident. În cele din urmă un bărbat de 32 de ani, conștient cu fractură la membrul inferior este transportat la UPU Sibiu.” a declarat Sg. maj. Ștefan Andreea – ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…