4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO:Carambol cu victime pe Transfăgărășan. O mașină și două motociclete

Știri din Județ

Doi motocicliști au ajuns la spital după ce un șofer neatent a intrat cu mașina în ei, pe DN 7C, la ieșire din Cârțișoara spre Sibiu.

Din primele cercetări, șoferul unui autoturism condus spre Sibiu nu a păstrat distanța de siguranță față de motocicleta condusă în fața sa, a intrat în coliziune cu aceasta și a proiectat-o în altă motocicletă condusă pe aceeași direcție. În urma carambolului, cei doi motocicliști, în vârstă de 51, respectiv 54 de ani, cetățeni străni, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență la ieșirea din Cârtișoara spre Sibiu, cu un echipaj SMURD cu medic la un accident rutier. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și echipajul SMURD cota 2000, un echipaj Salvamont și un echipaj SAJ. La fața locului salvatorii au acordat îngrijiri medicale pentru doi bărbați, de 51 respectiv 54 care erau pe motociclete. Aceștia sunt transportați la UPU Sibiu, conștienți. Bărbatul de 51 de ani a fost preluat de echipajul SMURD cu medic și are un traumatism la membrul inferior și o plagă deschisă.” a declarat Sg. maj. Ștefan Andreea – ISU SIBIU

„SAJ SIBIU a trimis de urgenta un echipaj de tip B ,în apropiere de localitatea Cartisoara , la un accident rutier produs între două motociclete și un autoturism.
Au rezultat două victime ,barbati de 51 respectiv 54 ani.La intervenție participa și forte ISU. Un bărbat de 54 ani, este transportat de către echipajul SAJ la UPU Sibiu,el prezentând politraumatisme membre inferioare și superioare.A două victima, este transportata de către echipajul ISU.”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri