19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Jucătorii lui Hermannstadt continuă protestul început cu FCSB

Știri din Județ

Dacă din punct de vedere sportiv Hermannstadt este fără doar și poate revelația acestui start de sezon, financiar vorbind lucrurile nu sunt deloc roz.

Conform surselor Sibiu Independent, astăzi, jucătorii formației pregătite de Marius Măldărășanu au refuzat să se antreneze. Continuând astfel protestul început în meciul contra FCSB din ultima etapă.

Ne-a fost relatat faptul că jucătorii au două luni de întârzieri salariale și nu și-au primit nici o parte din bonusurile pentru promovarea în primul eșalon.

Înainte de startul partidei cu FCSB, pe pagina oficială a clubului s-a făcut apel la calm și s-a promis că în zilele următoare vor exista clarificări. Iată o parte din comunicat:

”În zilele următoare vom reveni cu informații despre situația contractuală a portarului bulgar Plamen Iliev, dar și cu alte precizări oficiale, pe care sigur le veți considera importante”, s-a precizat pe Facebook – FC Hermannstadt.

Suporterii echipei așteaptă nerăbdători să afle când se va face liniște în cadrul clubului. Până atunci, sibienii joacă în etapa intermediară contra FC Universitatea Craiova. Meciul e joi de la 21:00 la Mediaș. Bilete găsești AICI.

Foto: Facebook – FC Hermannstadt
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri