0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ghiozdane pline cu rechizite și dulciuri oferite elevilor de către Echipa Galbenă (CP)

Știri din Județ

Echipa Galbenă a voluntarilor din PNL Sibiu, împreună cu doamna deputat Raluca Turcan le-au oferit elevilor din Boița, Axente Sever și Porumbacu ghiozdane cu rechizite și dulciuri, cu ocazia începerii noului an școlar.

150 de ghiozdane pline cu rechizite și dulciuri au plecat azi către elevii din Boița, Axente Sever și Porumbacu. Voluntarii Echipei Galbene, aflați deja în al treilea an de fapte bune în folosul comunității, au susținut constant educația si ca la fiecare inceput de an scolar ,am fost si astazi alaturi de copilasii cu posibilitati materiale mai reduse,oferindu-le cele necesare pentru noul inceput de an scolar .

SmartLab-uri performante pentru dobândirea de competențe digitale, premii pentru elevii merituoși din familii defavorizate, acțiuni umanitare și de socializare pentru copiii din centrele de plasament, vizite gratuite la stomatolog sunt doar câteva dintre intervențiile nostre cu scopul de a ușura, pa cât posibil, viața de zi cu zi a copiilor și de a-i ajuta să rămână concentrați pe studiu.

Ne-am bucurat, în tot acest demers, de sprijinul constant al doamnelor Raluca Turcan si Daniela Cîmpean, cărora li s-au alaturat domnul primar Nicolae Cocoș, Domnul Primar Marius Grecu din Axente si doamna Primar Georgeta Posa din Porumbacu,mereu prezenti acolo unde este nevoie de o mână de ajutor.

Echipa Galbenă le dorește tuturor elevilor, mici și mari, un an școlar plin de realizări, mult succes în toate proiectele pe care le vor desfășura personal sau împreună cu ceilalți colegi și rezultate cât mai bune care să răsplătească pe măsură implicarea fiecăruia în parte.

Rămânem solidari în fapte bune!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș