18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

2 piese de mobilier care nu trebuie să îți lipsească din dormitor

Știri din Județ

Dormitorul reprezintă camera în care ne relaxăm și ne încărcăm bateriile după o zi lungă. Astfel că această încăpere joacă un rol foarte important pentru sănătatea noastră. Pentru a ne putea relaxa și odihni corespunzător, avem nevoie de câteva piese de mobilier care să ne asigure confortul.

Cum alegi cea mai bună comodă pentru tine?

Ca la alegerea oricărei piese de mobilier, și în alegerea unei comode trebuie să ai în vedere câteva caracteristici. 

În primul rând va trebui să iei în calcul materialul din care e făcută comoda. Asta pentru că un material de calitate înseamnă că te vei bucura de obiect pentru un timp mai îndelungat. Poți găsi comode foarte bune din lemn masiv de stejar, fag, pin, mango sau din lemn masiv și alamă sau oțel inoxidabil. Cu toate că acestea au un preț mai ridicat decât comodele din alte materiale, aspectul pe care îl oferă este unul deosebit. 

Ia în calcul utilitatea comodei pe care o vei cumpăra. Stabilește ce vei depozita în ea, câte rafturi sau sertare îți trebuie și dacă e îți trebuie spațiu ca să poți așeza televizorul pe ea.

Nu în ultimul rând calculează dimensiunile pe care ar trebui să le aibă comoda astfel încât să se încadreze perfect în spațiul disponibil.

Ce beneficii îți poate aduce un puf?

Dacă te întrebai ce piesă de mobilier lipsește din dormitorul tău, atunci răspunsul este “un puf”. În dormitor e bine să ai și lucruri strict funcționale, dar și lucruri ce aduc un plus camerei pe partea estetică. Până la urmă, nu te poți relaxa într-un mediu care nu îți place.

Ei bine, un puf îmbină utilul cu plăcutul, astfel că e perfect pentru dormitor. Îl poți folosi pentru a sta pe el, poate face parte cu succes chiar din cadrul unui colț special amenajat pentru lectură.

Îl poți folosi pentru a-ți odihni picioarele pe el, dacă îl pui în prelungirea patului sau a unui fotoliu.

Și există multe modele de pufuri din care cu siguranță vei găsi ceva care să se potrivească gusturilor tale.

Oricare ar fi modelele de mobilier pe care le alegi, important e ca acestea să fie de calitate. Cu toate că au un cost de achiziție mai mare, obiectele de calitate sunt mai ieftine pe termen lung, pentru că vor rezista mai mult și tu te vei putea bucura pentru o perioadă mai mare de timp de ele.

Sursa de imagine: New Africa / Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc