3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vin sponsorii la Hermannstadt! Un brand important e aproape de a semna

Știri din Județ

Încep treptat să vină și veștile bune pentru formația lui Măldărășanu! Hermannstadt e la un pas de semnarea unui acord cu un super brand din piața băuturilor alcoolice. Informația este oferită de site-ul Sportescu.ro.

Este vorba despre Alexandrion Grup. Un brand cu vechime în România. Cei de la Alexandrion nu sunt la prima experiență în fenomenul fotbalistic. Aceștia au mai sponsorizat și Poli Iași în ultimii ani, iar acum se implică la Craiova și Petrolul.

”Uite, vom face încă un parteneriat pe zona de fotbal. Am luat decizia să semnăm un contract și cu Hermannstadt, după cele cu CS Univesitatea Craiova și Petrolul Ploiești. Sunt convins că semnalul dat de noi va face ca și alți sponsori, alte companii importante, să se îndrepte spre acest club. Hermannstadt e o echipă care cred că și-a găsit liniștea, a făcut performanță sportivă până acum, fiind neînvinsă în campionat”, a declarat Valentin Popescu, director de marketing al Alexandrion Group pentru site-ul de știri sportive citat mai sus.

FOTO: Facebook – FC Hermannstadt
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș